Contact
BBK postkasten. Meer dan 60 jaar kwaliteit!

Eigenschappen:


  

  • De BBK DSC295 briefklep is vlak en vrijwel naadloos in het kastfront ge├»ntegreerd.Verfijnde techniek waarborgt optimaal gebruiksgemak.

  

  • De uitstraling is tijdloos en elegant. Het design won een erkenning “Goed Industrieel Ontwerp”. Perfect afgewerkt en uitgevoerd in zachtglanzend, hoogwaardig RVS 316. Staat garant voor vele jaren probleemloos functioneren.

  

  • Geen gerammel of geklepper. De beweging van de BBK DSC295 briefklep is subtiel gedempt. De werking is geruisloos en comfortabel.

  

  • De constructie van de BBK DSC295 briefklep is in hoge mate vandalismebestendig. De slimme lamellen aan de achterzijde maken het ‘hengelaars’  knap lastig. Post en pakketjes zijn veilig.

  

  • De DSC295 heeft niet alleen een klep aan de voorzijde maar ook een klep aan de achterzijde, die automatisch meebeweegt en zorgt voor een tochtvrije afsluiting. Dat draagt bij aan een prettig klimaat in de entreehal.De werking van de BBK DSC295 briefklep kunt u bekijken op onze site:  http://www.bbkdsc295.nl/Bent u nieuwsgierig geworden ?  Wij vertellen u graag meer !


Een afspraak met een BBK adviseur kunt u telefonisch (0318 439 666) of via het contactformulier maken. Uitraard bent ook van harte welkom op ons bedrijf in Ede.

RVS DSC295 briefklep