Telefoon: 0318 439 666

E-mail: info@bbkede.nl

Telefoon: 0318 439 666

Over ons

Missie, visie & kernwaarden

Home  >  Missie, visie & kernwaarden

Missie

Met onze producten leveren we een bijdrage aan tijdelijke opslag, communicatie & verbinding tussen zowel personen als organisaties. 

Visie

Wij helpen bij het ontvangen en bewaren van spullen, post en pakketten. In een wereld waarin alles en iedereen met elkaar verbonden is, blijven wij de onmisbare link tussen verzenders en ontvangers.

Strategie

Wij bieden een ruim assortiment aan functionele, kwalitatief hoogwaardige producten aan van aluminium, RVS en Trespa. Wij produceren in onze fabrieken waarbij de maatvoering, materiaalkeuze en kleurstelling op klantwens, aangaande postkasten binnen de kaders van de postwet, leidend is.

Kernwaarden

Betrokken: wij willen de behoeften van onze interne en externe stakeholders begrijpen en zullen ons elke dag weer maximaal inspannen om hieraan te voldoen.

Betrouwbaar: wij houden onszelf verantwoordelijk voor het nakomen van onze beloften aan al onze stakeholders om onze gedeelde doelen te bereiken.

Kwaliteit: wij streven naar uitmuntendheid in onze producten en processen.

Baanbrekend: wij ambiëren, om samen met onze stakeholders, continue te werken aan verbeteringen en vernieuwingen die onze producten en processen naar een hoger niveau tillen.

Verbindend: wij streven naar verbinding met onze stakeholders, waarbij we als basis stellen samen te werken om respectvol om te gaan met elkaar en de omgeving.

Scroll naar boven