BBK postkasten. Meer dan 60 jaar kwaliteit!

Om de groeiende orderstroom aan te.kunnen werd in 2006 een extra pand.gebouwd, dat zelfs groter is dan de.hoofdvestiging aan de overkant van de.weg. Hier is ruim voldoende oppervlak.beschikbaar voor de bufferopslag van.transportklare eindproducten, zodat afleverdata optimaal te plannen zijn.

Hier bevinden zich o.a. de afdelingen:

  • frezen en graveren Trespa panelen
  • graveren briefplaten en naamplaatjes
  • afmontage postkasten en belpanelen
  • showroom

Geschiedenis


De N.V. Handelsmaatschappij BBK werd in 1956 opgericht door de heer R. Bouwsma. Destijds omvatte het leveringsprogramma 'Hang- en sluitwerk'.

De vestigingsplaats was Barendrecht, maar in 1962 was Ede uitvalsbasis voor de landelijke activiteiten. Al snel werd het leveringsprogramma uitgebreid met allerhande kasten: postkasten, boodschappenkasten, keukeninrichtingen tot zelfs stalen douchecabines. In de zeventiger jaren werd in brievenbussen gespecialiseerd.Tien jaar later was de gestaag stijgende omzet hierin aanleiding tot het in eigen hand nemen van de productie van postkasten.

In 1996 werd een nieuw pand aan de Maxwellstraat te Ede betrokken. Ontwerp-, productie- en verkoopactiviteiten werden vanaf die tijd samengevoegd. In jubileumjaar 2006 werd een tweede pand 'Vestiging Noord', onder andere voor de fabricage van componenten en de bewerking van frontpanelen, in gebruik genomen.Vestiging Zuid


BBK produceert gebruiksklare, hoogwaardige postkasten en belpanelen vanuit.platen zincorstaal, RVS, aluminium en Trespa. De hoge automatiseringsgraad maakt een korte leveringstermijn mogelijk.

Vestiging Noord

Andre Rutten Adjunctdirecteur BBK bv

Bedrijfsinformatie