BBK postkasten. Meer dan 60 jaar kwaliteit!

Maatserie Compacte buitenbussen 1.3.6.
pakketkasten
Maatserie Hoge buitenbussen 1.3.7.
Maatserie Volume 1.3.8.
pakketkasten
Maatserie Compacte buitenbussen 1.3.6.
Maatserie Hoge buitenbussen 1.3.7.
Maatserie Volume 1.3.8.

1.3.1    Algemene kenmerken buitenbussen

Algemeen


BBK aluminium buitenbussen kunnen in weer en wind tegen een wand, in een nis of op een frame worden gemonteerd. De typen Compact, Hoog en Volume zijn geen flex-producten.


Kies voor het type 'Hoog' als voldoende wandruimte beschikbaar is. Kies anders 'Compact'. Het type 'Volume' is ideaal voor bedrijven en instellingen. De afmetingen van bijpassende belpaneelkasten en vulkasten kunnen, binnen grenzen, vrij worden gekozen.

Kenmerken BBK buitenbussen

  

Maatserie Compact (Uitvoering met schuine of rechte regenkap)

 

Het type compact vraagt weinig muuroppervlak. Binnen de grenzen van de Postwet kunnen er maximaal 6 bussen boven elkaar worden geplaatst. De afmetingen van een enkele buitenbus bedragen: 294x237x390/420 mm (bxhxd).

Ook kan type Compact worden geleverd met een regenkap die rondom slecht 100 mm oversteekt.

  

Maatserie Hoog


Het type Hoog legt weing beslag op de loopruimte op bijvoorbeeld een trottoir. Binnen de grenzen van de Postwet kunnen er 4 bussen op elkaar worden geplaatst. De afmetingen van een enkele buitenbus bedragen: 294x395x270/300 mm (bxhxd).

  

  

Maatserie Volume


Buitenbussen van het type Volume Zijn bijzonder geschikt voor bedrijven en instellingen. Bij aanpassing van de diepte naar

440/470 mm is dit model zeer geschikt voor de ontvangst van brievenbusdozen. Binnen de grenzen van de Postwet kunnen er 4 bussen op elkaar worden geplaatst. De afmetingen van een enkele buitenbus bedragen: 294x395x390/420 mm (bxhxd).

 

Keuze maatseries buitenbussen


Elke situatie in een gebouw is anders.  Om voor elke situatie een passende oplossing te bieden heeft BBK een aantal maatseries in het leven geroepen. Onderstaand een overzicht van de verschillende maatseries:

  

Buitenbussen