Wandmontage standaard hoogte 1.2.6
pakketkasten
BBK postkasten. Meer dan 60 jaar kwaliteit!
Algemene kenmerken 1.2.1.
Algemene kenmerken 1.2.1.
Algemene kenmerken 1.2.1.
Algemene kenmerken 1.2.1.
Contact
Wandmontage Laag 1.2.7
pakketkasten
Wandmontage Ondiep 1.28
Wandmontage Flex 1.2.9
pakketkasten

Maatserie Standaard

 

Dit is een ruime postkast die het meest wordt toegepast.

Binnen de grenzen van de Postwet kunnen er maximaal 6 kasten boven elkaar worden geplaatst. De afmetingen van een enkele kast bedragen: 308x235x390 mm (bxhxd). Bij meerdere kasten boven elkaar worden modules van 2 of 3 vakken toegepast.

  

1.2.1    Algemene kenmerken postkasten voor wandmontage

BBK postkasten voor wandmontage, vervaardigd van 1.5 mm zincorstaalplaat, zijn ontworpen voor binnen-toepassing. De kasten zijn geschikt om tegen, of in een wand, of geheel vrijstaand op een frame te monteren.

In vochtige omstandigheden, of geheel overdekt buiten, kunnen de postkasten voor wandmontage geheel uit 1.5 mm aluminium worden vervaardigd.

Keuze maatseries postkasten type wandmontage 


Elke situatie in een gebouw is anders.  Om voor elke situatie een passende oplossing te bieden heeft BBK een aantal maatseries in het leven geroepen. Onderstaand een overzicht van de verschillende maatseries:

  

Deskundig advies?


Neem dan contact op met een buitendienstadviseur van BBK postkasten. Geheel vrijblijvend geven wij u advies op locatie en meten wij samen met u de postkasten in.

Maatserie Laag


Maatserie Laag is speciaal ontwikkeld voor als er meerdere kasten boven elkaar geplaatst moeten worden in een beperkte ruimte. Binnen de grenzen van de Postwet kunnen er zelfs 9 postvakken op elkaar worden geplaatst. De minimale breedte bedraagt 328 mm en de hoogte minimaal 155 mm.

  

 

Maatserie Ondiep


Maatserie Ondiep wordt toegepast als er erg weinig loopruimte in een hal is. Door de hoogte van de kast vergt deze een groot muuroppervlak. Binnen de grenzen van de Postwet kunnen er maar 3 kasten boven elkaar worden geplaatst.

Afmeting per kast: 308x444x200 mm (bxhxd).

  

  

Maatserie Flex


Bij maatserie Flex kiest u zelf, binnen bepaalde grenzen, de afmetingen van de postkast. De minimale breedte bedraagt 290 mm en de hoogte minimaal 195 mm.

 

*

  

*

De diepte van de flexkasten dient 440 mm te zijn.

            Kenmerken postkasten voor wandmontage

  

Postkasten voor wandmontage